Zonweringssysteem als terrasoverkapping

Bescherming tegen weersinvloeden met luifels en lamellendaken

Terrassen kunnen een eindeloze bron van vreugde zijn: ze zijn perfect voor ontbijt met het gezin, lezen en ontspannen in alle rust, barbecueën en borrelen met de buren, en zelfs yoga en meditatie. Als je deze bijzondere ruimte optimaal wilt benutten, heb je de juiste bescherming tegen het weer en zonwering nodig. Wie ook op koudere dagen op zijn patio wil vertoeven, kan het perfecte dak voor zijn patio vinden, zoals een speciale luifel of een lamellendak, en er de ideale buitenruimte mee creëren. Voor een aangename sfeer, betrouwbare bescherming tegen hitte, UV stralen en weersinvloeden, en op verzoek talrijke voorzieningen zoals geïntegreerde verlichting of een straalkachel.

Lamellendak

Lamellendak

Aantrekkelijke daksystemen zoals een lamellendak creëren unieke, beschutte buitenruimten. Sun Invest is bij uitstek geschikt als terrasdak en blijft zeer flexibel. Het daksysteem is verkrijgbaar met aluminium lamellen, een stoffen of glazen dak en voldoet aan de hoogste ontwerpnormen. Het kan vrijstaand geplaatst worden of tegen de muur van het huis, en het biedt uitstekende bescherming tegen zon, wind en regen.

Pergola luifels

Pergola luifels zijn bijzonder stabiel dankzij hun palen. Ze zijn ook ideaal om grotere oppervlakken in de schaduw te zetten. Hun tijdloze, moderne en elegante vormgeving past bij vele bouwstijlen en geeft patio’s een unieke uitstraling. Bovendien maken een grote verscheidenheid aan tinten, motieven en framekleuren het mogelijk de zonweringen aan de persoonlijke smaak van de gebruikers aan te passen. Een reeks accessoires maakt het buitenleven compleet. Raamrolgordijnen en luifels met geleiding aan de voorkant zorgen voor volledige privacy en bescherming tegen laagstaande zon en windvlagen.

Serre-zonneschermen

Wil je het hele jaar door in je serre kunnen ontspannen en genieten van het uitzicht op de natuur? Met een Lamellendak kun je je de hele tijd goed voelen, terwijl je, als het nodig is, perfect beschermd bent tegen de zon. Afhankelijk van je eisen bieden we optimale zonwering, visuele privacy en verblindingsbescherming – of het nu gaat om klassieke serres, individuele architectonische oplossingen met grote glasoppervlakken of terrasoverkappingen.

Patio zonwering, terrasoverkapping met lamellendaken

Meer plezier buiten hebben kun je het hele jaar door doen. Het beste terrasdak voor bescherming tegen zon, wind en regen. Pas de lamellen eenvoudig aan het weer aan met een druk op de knop en geniet van veel meer comfortfuncties.

Weerbestendig en stijlvol

De luifel is een goede keuze voor mensen die hun terras niet willen verlaten en de luifel telkens intrekken als er een paar druppels regen vallen.  Het regenbestendige doek is voorzien van een PVC rooster dat het water afvoert naar de geïntegreerde afwateringsgoot, waardoor de waterstroom onder controle gehouden wordt.

Bron: Sun Invest