Welke jurk kies je voor de lente? Lijst van populaire veermodellen

De lente is de tijd van het jaar waarin we afscheid kunnen nemen van warme, pluizige jassen of mantels, mutsen en sjaals en lichtere kleding kunnen verwelkomen. Daartoe behoren zeker de lentejurken voor vrouwen, die perfect zijn voor alledaagse styling. Maar welke modellen zullen populair zijn in de lente? Bekijk ons artikel, waarin we een overzicht hebben gemaakt van voorjaarsjurken en accessoires.

Jurken voor de lente: een overzicht van de modellen

Welke jurkmodellen kies je voor de lente? Na winterkleding, dikke truien en warme laarzen is het tijd voor lichte en luchtige kleding. Dit kunnen onder andere lentejurken voor vrouwen zijn:

jurken met bloemen,
gestreepte jurken,
jurken in pastelkleuren,
uitlopende jurken,
overhemd jurken,
maxi jurken,
mini jurkjes,
trapeze jurken.

Jurken voor de lente zijn geweldig voor alledaagse outfits voor werk, school, universiteit of een ontmoeting met vrienden. U kunt dergelijke accessoires kiezen om de perfecte stijl voor de avond te creëren.

Jurken voor de lente: welke accessoires te kiezen?

Jurken zijn de perfecte basis voor een lente-outfit die zowel overdag als ‘s avonds gedragen kan worden. Het is de moeite waard om een geschikte bovenkleding mee te nemen voor het geval dat, want de lentedagen kunnen u verrassen met lage temperaturen. Een jurk voor de lente gaat goed samen met:

een spijkerjack,
jas
een lichte jumper.

Laten we ook een passende handtas niet vergeten, waar de meest noodzakelijke dingen in passen. Het is goed om dit accessoire qua kleur of patroon op elkaar af te stemmen. Dat kan het zijn:

een ruime tas,
een postzak,
een stijlvolle rugzak,
een stedelijke niertas,
een kleine clutch tas.

Welke schoenen te kiezen bij de lente jurk? Na winterlaarzen en zware schoenen willen we meestal lichtere modellen schoeisel dragen die passen bij de voorjaarsstijl. Deze kunnen omvatten:

stedelijke sneakers,
slimme mocassins,
comfortabele ballerina’s,
stijlvolle cowboylaarzen,
pompen,
sandalen met hakken.

Op matterhorn-moda.nl hebben we alles wat je nodig hebt.