Heerlijk nazomeren met meer kleur in je leven

Dit najaar is er volop keuze in vernieuwende kleuren waarbij ultramarijn-groen nu al koploper is. Naast true blue en militair olijfgroen is er veel camel, afgewisseld met zwart en off-white tinten. Absoluut een verrassing is de roodbruine tint (samba genaamd), dat laat ook vast jouw hart sneller kloppen.

De met zorg gekozen basiscollectie bestaat uit jeans, travel-stofffen en fijne breisels. Voor jouw vaste merken C&S designs, C.O.J Jeans, LTB jeans, My Pashion en de wekelijks wisselende items ben je als vanouds welkom in onze gezellige mode boutique.

Kies jij al bewuster voor kleur, zodat je je opgewekte stemming kan vasthouden? Of ben je nieuwsgierig naar de eigenschappen van kleur? Wie weet is Kompas in kleur of personal styling exact wat jij nodig hebt.

Wij zijn van woensdag t/m zaterdag open van 9.30 tot 17.00 uur.
Blijf vooral up to date met ons aanbod en volg ons op Facebook of Instagram.

Als kind hield ik ervan om bij mijn oma in de kledingkast te kijken, zij presenteerde alles in sets en dat fascineerde mij enorm. Alles afgestemd in de juiste kleur met bijpassende accessoires, zo ook haar schoenen. En ondanks haar beperkte budget had zij maandelijks nieuwe aanwinsten. Ik zie haar nog voor me; haar verzorgde uiterlijk en aandacht voor de juiste kleur maakte haar outfit compleet.

Na de modevakschool (wat een heerlijke tijd was dat) had ik een leidinggevende functie bij V&D. Mijn voorkeur ging uit naar de modeafdelingen met steeds wisselende collecties, prachtige etalages en presentaties. Omdat het warenhuis toch wat groot aanvoelde, ging ik daarna bij verschillende kleinere winkelbedrijven werken. Het meedenken over de collectie, inkoop, teamsamenstellingen en vooral door aandacht voor de klant en de passie voor mode, maakten mij een succesvolle manager.


Gracias y hasta pronto!

Monique van der Most
Eigenaresse Inmocasa Fashion & More

Mi casa es su casa

Vanuit mijn laatste functie in Oud-Beijerland startte ik in 2006 als zelfstandig ondernemer. Een droom werd werkelijkheid, want ik was smoorverliefd op dit monumentale woonhuis in het hart van Strijen. Door met de inrichting ook een huiselijke en laagdrempelige sfeer te creëren, zodat je je welkom voelt, was INMOCASA Damesmode geboren. Mi casa es su casa wordt in Spanje vaak aangegeven als: mijn huis is ook jouw huis; om de gastvrijheid aan te geven. Zodoende was In Mo Casa (in Mo d’r huis) Fashion & More de naam die meteen klopte bij wie ik ben en wat ik voor al die mooie vrouwen wil betekenen.

INMOCASA Fashion & More

INMOCASA Fashion & More is het juiste adres voor altijd de leukste nieuwe collectie.

Door de gezellige ambiance, de verrukkelijke wisselende collectie, het vaste klanten spaarsysteem en persoonlijke bediening is er altijd een goede reden om terug te komen!

100 m2 shopplezier

De eerste 8 jaar bestond de winkel nog uit verdeelde ruimtes, maar na een grote verbouwing in 2014 zijn we opnieuw gestart met 100 m2 shopplezier. Je vindt bij INMOCASA diverse merken en een brede, goed betaalbare collectie met bijpassende accessoires, lifestyle producten, schoenen en parfums.

Zoals al onze klanten zeggen: “Je slaagt bij INMOCASA altijd!” En je kunt ook voor een cadeau of cadeaubon bij ons terecht.

Uitzending RTL4 Lifestyle Experience, 19 maart 2017

INMOCASA Fashion & More

Kerkstraat 67
3291 AK Strijen 
078 674 3777

Openingstijden: wo – za: 09.30 – 17.00 uur

Ontwerp & Realisatie: Purewebsites.nl | © 2020 Inmocasa.nl